TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

Fuarımızı coşkuyla tamamladık

10.05.2018 505

Bugün gerçekleştirdiğimiz TÜBİTAK Bilim Fuarı´na katılımları ile bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımız Cengizhan ANKARA´ya, Sayın Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK´e, Sayın Emniyet Müdürümüze, gelemese bile bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın İl Sağlık Müdürümüz Fevzi YAVUZYILMAZ´a, Sayın Milli Eğitim Müdür Vekili Şube Müdürümüz Hüseyin UÇGUN ve Sayın Şube Müdürümüz Ebubekir BULUT´a, Sayın Kuyucak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mecit Altan CANBİTER´e, katılım sağlayan değerli okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimize, Sayın Büyükşehir Meclis Üyemiz Mehmet GÜLER´e, programımıza katılan velilerimize ve projesi olsun ya da olmasın projelerde ve sergi esnasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, enerjilerini bizim için harcayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Resimlerimiz için tıklayın